Speeddate og sommerkjole

8857CBE4-2A44-4D2D-905A-69FCE18A810C-2359-000005088D773CCADagen i dag har vore kjempetravelt for meg. Mykje aktivitet på dagen og møte i kveld. Eg var ikkje heime att før Jaktenepisoden var over. Men kva gjer vel det når ein kan ta opp programmet og sjå det når det passar.  Nå seint i kveld kosa eg meg med å sjå korleis fyrste dagen av innspelinga blei. Nokre overraskelser var det. Den eine etter den andre friarane gjorde unna sine 5 minuttar med bonden. Interressant  å sjå kor ulikt folk disponerer tida si. Nokon sang seg gjennom tida.

Og moro å høyre kva Rolf syns om damene.

Det var ganske iskaldt å gå rundt i sommerkjole kan eg forsikre. Men alle vil vel vera fine når dei skal på date. Så det var bare og hakke tenner og finne fram smilet. Innimellom alle opptak og intervju og venting drakk me kaffe, prata, lo, drakk meier kaffe og vart intervjua etter tur heile dagen. Når me endeleg var ferdige med speeddaten, var eg iskald.

Nokon av jentene hadde eit utruleg godt humør. Og det ga god stemning. Me blei en fin gjeng.

Etter endeleg å ha treft Rolf var inntrykket at det var ein likandes kar. Noko meir fekk eg ikkje ut av det korte møte.

http://www.tv2.no/v/1231478/

Og ikkje alle friarane kom med på TV. Det er jo fint at ingen gjekk ut i kveld. Då får sjåarane anledning til å fylgje alle på gruppedaten.

Eg skal ut på ein gruppetur til veka. Skal pakke kufferten og putte oppi sommertøy. Den blomstrete kjolen er ein favoritt. Men nå har det vore så  mykje reklame for Jakten på kjærligheten i lokalaviser og TV. Og eg har på den blomstrete kjolen. Den er nesten blitt utslitt. Så eg konkluderte med at nå må folka eg reiser med sleppe å sjå den meir. Så favoritten blir att i skåpet.

Og det betyr at neste episode av Jakten på kjærligheten skal eg få med meg sitjande i senga på hotellrommet i Portugal. Og det blir spennande då folkens. Får eg bli med bonden vidare? Ja, fylg med neste måndag på gruppedaten så får du svar.

Ha ei god natt.

 

IMG_0195

 

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s