Endelig fredag

tulipan

Første arbeidsuke i 2017 er unnagjort. Og det er heldigvis blitt fredag kveld. Jeg hadde en forholdsvis tidlig avslutning på kontoret i dag og kom hjem i dagslys. Det er så deilig. Og ute lavet snøen ned og alt var blitt hvitt. Vakkert.  Men så glatt. Jeg fyra opp i peisen og slengte meg litt på sofaen. Merket at jeg har vært veldig trøtt i dag. Så jeg tok meg likegodt en høneblund under et stort og godt pledd mens det spraka i peisen. En hund ved siden av meg og en på golvet ved siden av sofaen. Det gjorde veldig godt og jeg kan nyte kvelden og litt natt i dag.

Vedmannen min hadde vært her og stablet vedsekker på terrassen. Ringte og bestilte mer ved for noen dager siden, og snakk om service. Sekkene var bært inn til husveggen under tak og stablet fint. Så Seljord Vedfabrikk er super. Så nå kan det bare komme mer kulde.

Rart det der med at jeg er så glad for at det er fredag. Javel, men da er jo også dagene unnagjort og tida raser fra meg. Skulle ønske at det ikke gikk så fort, men samtidig er det deilig å ha unnagjort arbeidsuka og kunne glede seg over fridager. Rare tanker det der.

wok
Dagens middag ble wok. Og det smakte deilig

Uka har vært fin. Godt å se hyggelige kollegaer igjen etter juleferien. I dag var det fullt i lokalene fra tidlig formiddag. Slik liker vi det. Og fra uka som kommer er alle aktivitetene våre i full gang. Så da er det noen uker fram til påske med full fart.

Og så har mitt eldste barnebarn fylt 21 år denne uka. Og jeg husker som i går den dagen ho kom til. Det var stas. Og det er fortsatt stas.

img_0078

Jeg må ha noen prosjekter på privaten. Kan liksom ikke sitte stille jeg. Så jeg er ennå usikker på hva jeg skal sette i gang med. Hadde jo tenkt å innlemme et soverom i stua, men er kommet fram til at det koster mer enn det smaker. Så det er foreløpig parkert. Og da skjønner jo alle at det er ikke jeg som er Lottomillionærdama fra Seljord. Men kanskje i morgen! Nei da, det skjer nok ikke. Men må si jeg sjekket kupongen ekstra etter at jeg leste at Norsk Tipping ikke hadde fått tak i vinneren på nyttårsaften. Uansett, jeg gleder meg på damens vegne. Hyggelig at noen får slike fine overraskelser.

img_4170

Ellers så skal jeg, hvis det ikke er speilblankt i morgen, gå en god tur med dyra mine. Drive litt egenpleie på badet. Jeg fikk nemlig en hyggelig julegave på etterskudd i dag. Og det er en slik sak som sikkert gjør at man blir slående vakker og med silkehud. Skal prøve i morgen. Alltid spennende med nye produkter. Så takk til deg som kom med den. Og så skal jeg (og hundene) i jenteselskap i morgen kveld. Gleder meg til det. Alltid hyggelig i lag med disse jenten. Og på dagen i morgen så skal jeg jo ha med meg Popquiz, ukeslutt og PILS. Ikke mye igjen av lørdagen da gitt. Men jeg kan slappe av på søndag og jeg. Nå er det strikketøy, kaffe og en bitteliten sjokoladebit (jeg prøver jo avvenning av søtsaker…..)!

Ha en fin fredag og pass dere på glattisen.

elger

 

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s