Juledager

 

img_4082

URD, eller rester av den, uler litt utenfor på terrassen. Noe korger og løse gjenstander lager litt lyder. Ellers så er det helt stille her. Ingen å se. Og så er juledagene over for i år. Jeg synes det er godt. Er liksom ikke så glad i for mange helligdager etter hverandre. Men det er godt å ha noen fridager. Og jeg har hatt en hyggelig jul  med mine minste barnebarn som frydet seg over hauger av julepakker under treet. Gavene byttet hender og vi fikk alle sammen noen fine ting.

Her i heimen er det stille og fredelig. Bare meg og Dennis. Dina ble igjen i byen for noen dager. Dennis og jeg var en tur i skogen i går og hadde en fin tur. Men det er store problemer med nysnø og langhåra pels. Jeg må få kjøpt en dress med bein på.  Ellers så synes jo jeg det var fint å få et hvitt lag på bakken.

snomenn

brodre

Dagen i går ble en fredelig dag. Jeg strikker. Og jeg kan ofte bli hekta når jeg holder på med et prosjekt. Og bestillingene fra et barnebarn venter, så det må bli ferdig. Jeg hører på lydbok mens jeg strikker. Det er praktisk. I går startet jeg på Astrid Lindgrens krigsdagbøker. Og så fyrer jeg på peisen da. Det blir nok en innedag i dag også. Jeg rigger meg til med strikketøy, kaffe og radio og gleder meg til lysere tider og planlegging av litt reiser fremover i 2017.

Jeg har ikke sett noe særlig med TV og nyheter i disse juledagene. Det er litt godt å melde seg ut av all elendigheten. Jeg tenker at krigen og styggedommen den tar ingen juleferie. Men i dag er det vel aviser å få kjøpt og vi kan alle følge med.

Dette blir bare en liten snutt på bloggen da jeg ser at noen av dere lesere har vært innom og titta. Kanksje blir det noen tema å engasjere seg i utover dagen. Men inntil jeg er innom her igjen ønsker jeg dere en fin romjulsdag.

iga%cc%8ar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s