En varm kopp te

 

 

last-ned

I dag har jeg brukt mesteparten av energien min til å holde varmen. Det er merkelig med aircondition i bygninger. Synes det alltid er noe galt eller noe som ikke fungerer. I våre kontorlokaler og kjøkken er det utetemperatur. Alle som har hatt noe å gjort i våre lokaler har anten hatt på seg lusekofte, stort skjerf eller rett og slett jakka si. Vi håper nå at huseier greier å få gjort noe med dette i morgen. Hvis ikke så kommer vi alle til å bli dausjuke. Jeg kjenner det klør i halsen og renner i nesa i kveld. Ser på FB at en av kollegaene mine klager over halsvondt. Vi har jo ikke tid til å bli sengeliggende nå før jul. Alle julemiddagene vi skal innta da! Jeg skal spise lutefisk fredag og det er bare så godt. Og i godt selskap smaker det jo ekstra godt. Men i dag er det en varm kopp te som gjelder.

I kveld har jeg hatt besøk av «snekkeren» min. Jeg har ikke en egen snekker eller gartner eller tilsvarende, men jeg kjenner en av de gamle, gode snekkerne som opp gjennom åra har gjort jobber for oss. Nå vurderer jeg å åpne opp veggen mellom stua mi og et lite soverom som ligger vegg i vegg. Det ville gjort et helt annet inntrykk og bedre plass selvsagt i stua. Men det er en bærevegg og masse ledninger og fiber ligger i denne veggen. Så når jeg tror at dette var en liten greie, så blir jeg straks jekket ned etter fire kaffekopper og en times prat med snekkeren. Jeg må nå snakke med arkitektkontoret og elektrikeren for å få tegningene og så må det regnes på dimensjoner osv. Dette orker jeg nok ikke til med før jul. Og så får vi se i 2017 da om pengeboka tillater dette og hva snekkeren råder meg til. Håper det er overkommelig. Det er rart med det når jeg har fått en ide inn i hodet. Det blir liksom ikke fred før det er prøvd. Ja, ja. Kanskje får jeg en annen billigere ide istedet som kan ta oppmerksomheten min.

Og med litt rennende nese og kløende hals er det deilig  å krabbe i senga med nytt blad og god bok. Blir bare så søvning når jeg kommer opp i senga. Og sovner jeg tidlig blir det en tidlig morgen også. Men uansett er det deilig i den store senga.

Bandhagen Sköna Hem
bildet er lånt

 

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s