Klima

Det er liksom dagen derpå og derpå og… Nedturen så mange av oss fikk etter valget i USA var ganske trist. Skulle ikke trodd dette var mulig i et sivilisert land. Nå gjenstår det å se hvordan dette går. 

For min del er det litt nedtur på andre måter også. Har vært forkjøla så lenge. Blir liksom ikke kvitt det.  Jeg tilbringer arbeidsdagen i nyoppussa kontor. Med nytt lufteanlegg. Synes nok det har vært ganske kjølig på kontoret. Så jeg har gjerne hatt både ullgenser og ulljakke på. Måtte få tak i servicemann i dag. Og han fortalte noe var gått i stykker på anlegget og at luft som ble blåst inn var på 8 grader. Nesten som å sitte i kjøleskapet det jo. Anlegget ble stoppet, deler bestilt og snart blir det levelig på kontoret og forhåpentligvis blir jeg forkjøleksesfri. Og da blir nok alt så meget bedre. 

Etter en våkenatt på tirsdag, er kroppen ganske sliten og slapp. Gleder meg til fredag og fridager. Jeg skal på høstfest med hyggelige folk på lørdag. Kokka er framifrå, så jeg ser fram til viltaften  med mye godt av både mat og drikke i godt selskap. Og så kan jeg jo bare slappe av hele søndag. Er det noen sak når man bare kan tenke på seg selv. 

Ja det er jo noen fordeler med å være alene også. 

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s