Dagene som går

En ny dag er halvt unnagjort og kvelden og freden senker seg i heimen.

Med fyr på peisen, P2  på radioen og en god middag unnagjort ligger alt til rette for en god og fredelig kveld.

Nå er alt som kan minne om sommer og varme borte. Høsten er virkelig på plass.

Det er godt å kunne plukke fram gode, varme boblejakker og skjerf. Sommersko pakkes ned og gir plass i garderoben for skoletter og vinterutstyr.

Litt koselig også å kle seg med lune skjerf og deilige vintersko. Jeg har et rikelig utvalg av boblejakker og skjerf. Så det er bare å velge og vrake. Og likevel er det noen favoritter som slenges på hver morgen.

is

Jeg har et nydelig lite barnebarn som fylte to år i høst. Vi hadde en enkel familiefeiring en søndag. Mine barn bor i Osloområdet og det er av og til et lite puslespill å få til at alle møtes samtidig. Bestemor hadde en liten gave men skulle kjøpe noe fornuftig senere. Og det hadde jeg nesten glemt helt til i dag.

Jeg endte  opp hos Evelyns Magasin som alltid er flinke og hjelpsomme. Det ble noen nusselige rosa ullklær til bruk i barnehagen. Og storesøster på 5 måtte jo også ha noe. To fine pakker  med sløyfer ble gjort klare til å sendes i post. Det er stas for småjenter å gå i postkassa og hente pakke. Jeg fant noen fine bilder som jeg hadde tatt i høst. Av disse lagde jeg en liten fotomontasje til begge jentene. Pakken for avsted i posten i kveld og i løpet av et par dager får nok bestemor en telefon fra storesøster. Hun er en snusfornuftig liten dame som det alltid er morsomt å prate med. Toåringen snakker mest om øyeblikket og det som foregår nå. Og så er det jo alltid tema med hundene til bestemor da.

img_3343img_3345

Dagens hundeluftetur var på Dyrskuplassen. Der er det alltid fint å være både hund og menneske.

 

 

Og nå brenner det i peisen og middag er unnagjort. Så da er det bare å lene seg bakover og kose seg og ikke glemme hvor heldig jeg er som har et hjem og bestemmer over eget liv. Jeg har en fin leilighet og spiser god mat.

Og to firbente venner som er med i sorg og glede. Og så barna og barnebarna da.

Kan man bedre ha det?

genser16DF6862-C6B9-4502-B5B1A5156CD660FA-4FA587D7-6693-4924-8D53611EB74E151D

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s