«Sønda´morra blues»

Søndag og en laaang, slakk morgen.

garn

Det er det optimale for meg i en ellers travel hverdag. Men i dag er det langt fra optimalt. Nesa renner, kløende sår under nesa og tett i pappen. Ja, ja. Det er nå ikke dødelig da!

Etter egg og bacon-frokost og flere aviser lest sitter jeg og leker med Mac´n og tenker hva skal denne dagen brukes til da?

 

I går var det en nydelig lørdag selv om det var surt og kaldt. Hagen skulle klareres for vinteren. Det er litt av en jobb selv om det bare er et lite frimerke av en hageflekk. Utrulig hva slike som meg greier å få på plass til i løpet av sesongen. Trilleborra ble fylt opp med fortsatt store, flotte blomstrende geraniumer. Roser ble klippt. Og avfallet kjørt vekk. Potter vasket og lagret. Presenningen til utemøblene hentet fram og lagt over.

dennis

 

 

Og de to firbente flokkmedlemmene var yre av begeistring for at matmor var hjemme hele dagen og ute! Og slokna ganske fort når kvelden kom.

 

 

Så i dag er det innedag.

Strikking er en favorittsyssel. Det er også terapi når hodet er fullt av jobbprosjekter. Jeg har kasser med garn. Avslutta et fint strikkearbeid i gårkveld.

genser

Nå er det klart for å starte på noe nytt. Et av min fine barnebarn har stadig strikkeplagg på ønskelista. Hun er en ung dame med god smak og det er sjeldent enkle ting hun ønsker. Sist hun ringte og vi snakket strikking og mote fortalte hun meg at ponchoen hun ønsket seg kanskje var noe komplisert! Men du besta, du greier nok det du. Snakk om å ha tro på noen!

Og bestemor strikker det som bestilles.

Siste arbeid til frøken var en deilig strikkelue. Og den ble godt mottatt.

thea

Så nå må jeg slenge mer ved på peisen og hente frem garnlageret!

Ha en strålende søndag alle sammen.

blomsterkasse

One thought on “«Sønda´morra blues»

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s