Å rafte i Gangeselva

image

Å vær 60+ og starte raftingkarrieren i India! Slå den.

Vi har fantastiske dager her ved foten av Himalaya. Dagene starter med yoga på bredden av Gangeselva. Den hellige elva. Dette er en flott start på dagen.

Etter frokost i dag pakka vi koffertene og gjorde oss klar til utsjekk. Bussen hentet oss kl 12 og vi ble fraktet til basecamp på en nydelig sandstrand ved Ganges. Her solbada vi litt. Men gradene var nok over 40 i sola. Så store telt med gode stoler var fine å ha. Her fikk vi en god varm lunsj før vi fikk på oss vester og hjelmer. En padleåre til hver av oss. Å rafte var ikke med på programmet. Men å være innkvartert midt i basecampområdet påvirket oss jo. Jeg hadde vel aldri trodd at jeg skulle ut i en gummibåt og fare nedover elvesteykene. Men med en overaktiv datter som ikke tar nei for et nei, var det ikke mange valg. Husk at du aldri har denne sjanse igjen. Så da ble det rafting da. Vi var 12 av følge vårt som kasta seg ut i det. En uforglemmelig opplevelse. Nedover strykene gikk det så det susa. Det var godt å seile og la naturen føre deg videre. Et styrtende regnvær kom på ettermiddagen. Lortevannet fløt nedover veiene. Vi ble henta og kjørt tilet nytt hotell i Rishikesh. Vi var alle gjennomvåte. En delikat SPA avdeling tok i mot meg og jeg fikk en flott oljemassasje fra tærne og til toppen av hode. Det gjorde godt i stive lårmuskler. Så var det middag. Og etterpå styrtet de fleste til resepsjonen for å komme på nett! Så da sitter store deler av oss og ser på bilder, sjekker mailer og FB. Det er folka sine det!

Det blir nok tidlig kveld. Vi skal starte yogatimene kl 7 i morgen tidlig.

Men dagen i dag har vært en overraskelse på hva jeg kan mestre. Stolt av å gå ut av komfortsonen min. Så hører dere det barnebarna mine: besta er ikke noe pyse nei.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s