Påska er over

egget

Kvelden er her. Påska er over og jeg er klar til arbeidsdagen i morgen. Har hatt en fin ferie.

Jeg har vaska tyttebæret mitt (den lille røde Poloen min). Den står i carporten og skinner som en sol! Jeg har vaska tøy, tatt fotbad og lakka negler på fingre og på tær. Skal jo reise til India om to dager må vite. Og da får en gjøre det beste ut av den vinterbleke kroppen sin. Hadde også en liten tur i solarium i ettermiddag. Rekker en runde der i morgen og onsdag også. Så får India og naturen gjøre resten av brunfargen.

bilde (2)

Det som er vanskelig synes jeg er å pakke til en 10 dagers tur der man skal kombinere trening og litt sightseeing. Og man skal ikke gå med bare lår. Alle mine sommerkjoler går over kneet. Men jeg får se om jeg finner meg en lang kjole når jeg kommer til Oslo på onsdag ettermiddag. Dobbelsenga på gjesterommet flyter nå av alt som er lagt fram for å komme i Indiakofferten. Kanskje greier jeg å legge noe igjen. Jeg har alltid med meg for mye. Jeg har fryktelig mye klær, men når jeg skal ut å reise synes det alltid å mangel noe.

Så i morgen blir det å gå gjennom visumsøknader, pass, papirer etc. Innimellom planlegging og koordinering av jobben når jeg skal være borte. Men jeg har gode hjelper og med god planlegging går det fint. Jeg kommer hjem en søndagskveld og skal ha generalforsamling dagen etter. Så alt som har med det å gjøre må være klart.

Når jeg skal ut å reise er det slik at jeg klarer ikke å glede meg eller tenke for mye på reisen før kvelden før jeg drar. Det er liksom først når rumpa er på flysetet at jeg er på tur. Men nå kjenner jeg at jeg gleder meg velding til India. Dette er spennende.

Så jeg tenker jeg rett og slett går til sengs med god musikk, bok og så er jeg snart på tur.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s