Hjemvei

måne

Etter koselig dag på Nordstrand med tur til Ekebergparken med barna , blogging, hyggelig middag og god prat, var det greiest å komme seg hjem. Det var bare i morgen og vips så var ferien over og jobben kaller.

Det å være borte fra jobb i 10 dager (India turen) krever en del planlegging og koordinering. Noen må ta seg av de daglige gjøremål. Så jeg har to hektiske dager tirsdag og onsdag. Torsdag er avreisen til India. Så fornuften sieret og jeg kjørte hjem i nattemørket. Mitt eldste barnebarn på 19 bor i kollektiv på Skillebekk. Hun var også hjemme på Nordstrand til middag. Bestemor kjørte henne hjem og vi fikk da en hyggelig prat i bilen gjennom byen.

En del trafikk i motgåenede kjøreretning pga påskeslutt. Men ellers flott å kjøre. Månen stod stor og flott på himmelen. Nesten litt trolsk over Meheia. Det er alltid selskap i å ha Dina liggende i forsete i selen sin. Da er vi liksom to i nattemørket. Etter hjemkosten rigga jeg meg til i sofaen og så en film. Trenger jo ikke stå tidlig opp i morgen heller.

Godt å ligge i egen seng igjen. Men jeg er så takknemlig for å ha ungene mine å reise til.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s